Vacature spuitgieter

Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor het volledige productiepark van Naber Plastics BV? En heb je veel met techniek? Bekijk dan de vacature spuitgieter.

Als Operator spuitgieter ben je verantwoordelijk voor het volledige productiepark. Door middel van een centraal besturingssysteem, dat je vanaf een iPad kan inlezen, controleer en beheer jij alle machines. Realtime krijg jij te zien welke machines jouw aandacht en expertise nodig hebben. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de productiemedewerker en zorgt voor een optimale output en kwaliteit van de producten.

Wij produceren 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Als machine operator ga je werken in een volwaardig roterend drie-ploegensysteem.

De kracht van ons zit in onze innovatie. Dit is zowel in onze eindproducten te zien als in ons pand. Zo zijn alle nieuwste technieken om energiezuinig en effici├źnt te kunnen produceren ge├»mplementeerd. Wij specialiseren ons in “groene innovatieve” producten, waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Met een in-house productontwikkelingsafdeling onderscheiden wij ons. U kunt bij ons terecht vanaf de ontwerpfase tot aan volledig geautomatiseerde productie in grote aantallen.

Jij gaat als Operator spuitgieter machines opstarten en bedienen, storingen analyseren en oplossen. Ook streef je naar een optimaal productieproces en productie output en draag je zorg voor kwalitatieve producten. Daarnaast:

  • heb je een opleiding of werkervaring in een technische richting (MBO 3/4 denkniveau);
  • ben je leergierig, nauwkeurig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • heb je een positieve uitstraling naar je omgeving en werk je graag in teamverband;
  • beheers je de Nederlandse taal;
  • is het een pre als je ervaring hebt met kunststof spuitgieten.

 

 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *